Her cümlesi pozitif ve ve çok sakin. Dünyadan ziyade evrenin başka bir yaşamından gelmiş gibi. Ne hissettiğini anlamanız pek mümkün olmasa da sizi tek kelime ile farklı bir bakış açısına sürükleyebiliyor. Bu tespitlerimi söyleyince kahkaha atıp, “Ben sadece bir Var’ım ama aynı zamanda bir Hiç’im!” diyor.

Yakında onu “Benim Kocam Bir Katil” ile belediyelerin tiyatro sahnelerinde de izleyeceğiz. İnşallah sahnesi hayallerinin kat ve kat fazlasını verir. Çünkü bize yüklü değerler sunar. Yıllardır eksik bıraktığımız tiyatro kültürümüzü bir adım daha ilerletiriz. O eril enerji yüklü harbi kadın diyeceğimiz “Meltem” karakterine bürünecek…

 Bir insan neden yamaç paraşütü yapar?

Anatomik olarak insanın Hakikat ile yüzleştiği An’lar genellikle ölüme yakın olduğu anlardır. Aslında gökyüzünde süzülürken bilincimi tazeliyorum. Her yıl yeni bir yaş almadan adrenalinimi yükseltmek “Yeni Yaş Alma Ritüel”im öncesi bir hazırlık süreci gibi oluyor. Hava ve Güneş ile karışırken rüzgarın yumuşaklığını hissetmek inanılmaz bir An.

 

Yaş alma doğum günü mü?

Evet her yılımı yeni bir armağan olarak karşılamak bana muhteşem hissettiriyor.

 Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun olmanın özel bir nedeni var mı?

Vardı. Ailemin isteği üzerine memur olabileceğim bir alanı tercih etmiştim. Kurumsal alanda da çok iyi projelere kapı açmıştı.
Konservatuara yönelme şansım söz konusu olmadı. Fakat öğrencilik yıllarımda boş kalmadım; tiyatro, müzik ve organizasyonlar ile çok yakından ilgilendim. Bu sayede de hem okul harçlığım çıktı hem de ilgi alanımdan kopmadım.

 

Bugüne kadar sektöre adım atmayıp bir anda kariyerini oyuncu olarak değiştirme cesaretini nasıl gösterdin?

Yaşamımızda her birimizin bir döngü anı oluyor… Otuzbirinci yaşımı alırken yıllarca kendi yolumu yürümediğimi fark ettim. Bir dua ettim ve on gün sonra duama msj geldi. O an senaryoyu yeniden yazmaya karar verdim.

 Karadenizli bir ailenin çocuğusun ailen bu durumu nasıl karşılıyor?

İlk başlarda hevestir geçer ambiyansı yarattılar. Şimdilerde işler ciddileşti ve her zamanki gibi destekleri benimle birlikte. Sonuçta ben Karadeniz çocuğuyum. ( Gülüyor )

 

 Aile yaşamını biraz daha açabilir miyiz?

Ailem köyde yaşıyor. Ben ilk numarayım. Kız kardeşim ve eşi yurtdışında, erkek kardeşim en küçüğümüz ise ailemle birlikte yaşıyor.

Röportaj öncesi çok derin sohbet ettik, okurlarımız detayı bilmese de yaşadığın tüm zorluklara rağmen hala pozitif olabilmeyi nasıl başarıyorsun?

Sadece inanıyorum…

İnanç sistemim ve her avatarım farklı… Her anımı iyi ki yaşamışım… İyi ki o yolları tamamlamışım. Ve iyi ki bugün inandığım Pınar Tok yani Öz halim için o anlar sayesinde bu yolu yürüme cesareti buldum. Kaygı, stres vb. insanları olumsuz etkileyen birçok konuyu kendimle çalışarak aştım. Ve sanırım akışta su gibi ilerleyip, teslim oldum yaşama… Ruh ve beden bütünlüğümün uyum içinde olmasına özen gösteriyorum.
Her birimizin kendini negatife yorduğu anlar oluyor bunun bilinci ile insanlara huzurlu ve doğru ifadeleri kullanmak beni mutlu ediyor. O anda mekan ve frekans daha iyimser bir hale bürünüyor en azından benim sistemimde işe yarıyor. ( Gülüyor)

 

Oscar Ödül’ü yolunda…

Sektöre ilk girdiğimde bir Ajans sahibi ile bu hayalimi çok içtenlikle paylaşmıştım. O zaman toyum tabi… (Gülümsüyor) O ise benimle alay etmeyi tercih etti. O günü hiç unutamam. Zamanı geldiğinde Oscarcım ve ben ziyaretine gideriz. (Gülüyor)

Çok şükür şimdilerde ilk korku filmi karakterim “Pınar” ile inancımı körükledim. Kübra dizisinde yer alan “Lale” karakteri ile cesaretimi teyid ettim. Bu benim çocukluk hayalim. Şimdilerde daha yakın hissediyorum…

 Şu an da içinde bulunduğun bağlayıcı bir sinema ya da dizi projesi var mı?

Tiyatro ile beni yeniden buluşturacak olan “Benim Kocam Bir Katil” projesinin provalarına yoğun tempoda başladık.

Bunun dışında vizyonda bulunan bir korku filminde “Pınar” karakteri, Kübra dizisi ile izleyeceğimiz “Lale” karakteri, vizyona girecek korku filminde yer alan “Nurgül” karakteri için tüm süreçleri tamamladım.

Sinema ve dizi projelerinde daha seçici davranmaya özen gösteriyorum. Şu sıralar tiyatroya yönelerek tüm zamanımı kendi gelişimime katkı sağlamaya adadım diyebilirim.

 

 Son olarak Oscar yolun da yürürken okurlarımız ile paylaşmak istediğiniz bir msj var mı?

İlk adımlar her zaman sancı yaratır ancak katlanarak artan bir aşk ile ilerliyorum. Yakın zamanda yarım bıraktığım hikâyenin her adımını birlikte tamamlıyor olacağız.

Sevgi ile bütünleşip çoğalan An’larımız olsun. Sizlere emekleriniz, okuyucularımıza da ayırdıkları zaman için teşekkür ederim.