Yerel Seçimlerin tamamlanmasının ardından Belediye Başkanları görevlerinin başına oturmaya başladı. İş Dünyasından da Başkanlara ilk mesaj geldi. İş İnsanları Platformu Başkanı Av. Emre Kılıçarslan, tüm illerin daha anlaşılabilir ve etkisi yüksek kent sembolü logolara ihtiyacı olduğunu kaydetti.

İş dünyasının önemli STK’larından olan ve yüzlerce önemli iş adamını bünyesinde barındıran İş İnsanları Platformu, görevlerine yeni başlayan Belediye Başkanlarına bir çağrıda bulundu. Platform Başkanı Av. Emre Kılıçarslan, günümüz dünyasında tüm dünyada kentlerin birbiri ile  her alanda yarıştığını ve  öne geçmek için çaba sarf ettiğini belirterek, şunları söyledi.

“Özellikle Ankara Büyükşehir Başkanımız Mansur Yavaş’a seslenmek istiyoruz. Önceki dönem Belediye Meclis’indeki çoğunluk ve diğer nedenlerden gerçekleştirilemeyen Kent logomuzu lütfen en kısa zamanda  güçlü ve geçmişi ile bağları yüksek bir logo ile yer değiştirin. Eski Hitit Kursu Logomuz bile olabilir. Bunun yanı sıra İstanbul Kent logomuz başta olmak üzere illerimizin tanıtım logoları gözden geçirilmeli. Öyle logolar var ki anlamakta güçlük çekiyoruz. Koca kenti asla temsil edemeyecek logolarla karşılaşıyoruz. Çok acil olarak tüm Belediye Başkanlarımızı bu konuyu çözmeye davet ediyoruz”