Zorlu PSM Prodüksiyonu’nda hazırlanan, Murat Mahmutyazıcıoğlu’nun kalemi, Kayhan Berkin’in yönetimi ve Rıza Kocaoğlu’nun unutulmayacak performansıyla 25 Ocak’ta prömiyer yapan Kibritin Ucunda, 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde ücretsiz olarak Zorlu PSM %100 Studio’da izleyicilerle buluşacak. Ücretsiz gösterim biletleri tükenen Kibritin Ucunda, kendiyle uzun ve derin bir hesaplaşmaya giren bir adamın hikayesiyle sezon boyunca Zorlu PSM’de tiyatroseverlerle buluşmaya devam edecek.

 Geçmişin gölgesinde bir adam, kafasında engel olamadığı sesler…

Zorlu PSM’nin 10. sezonunda sahnelere kazandırdığı, Rıza Kocaoğlu’nun etkileyici performansı ve sahnelenmesiyle tiyatroseverler tarafından ilgiyle takip edilen Kibritin Ucunda, 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü’nde izleyenlerine ücretsiz bir gösterim gerçekleştiriyor. Rıza Kocaoğlu’nun otuzlarının başında başarı hırsının, çocukluğunun ve küçük bir felaket sonrası ziyarete gelen geçmişinin gölgesinde, kendiyle derin bir hesaplaşmaya giren ve her şeyini kaybettiğini düşünen bir plaza çalışanını canlandıracağı oyunda, kafasının içinden gelen seslere engel olmayı bıraktığı an kendi iç hesaplaşmasını yaşayan bir adamın hikayesinin anlatılıyor. Kibritin Ucunda sezon boyunca Zorlu PSM %100 Studio’da sahnelenmeye devam ediyor. Oyunun 12 Nisan, 19 Nisan ve 25 Nisan gösterimleri passo.com.tr’de satışta.

Kibritin Ucunda sezon boyunca Zorlu PSM %100 Studio’da, biletler passo.com.tr’de satışta!

Zorlu Performans Sanatları Merkezi

Zorlu Performans Sanatları Merkezi 10. sezonunu kutluyor! 10 yıldır ilham verici sanat deneyimleri yaratarak ve dünya sanatına ev sahipliği yaparak daha çok insana sanatı keşfetmeleri ve sanatla dönüşmeleri için ilham veriyor! Ulusal ve uluslararası kültürel iş birlikleri, seçkin kurum ve sanatçılarla olan ortak çalışmalarıyla sanatseverler ve yeni sanat izleyicileri için özgür, yaratıcı, dönüştüren ve geliştiren bir sahne yaratıyor. Bugünün ve yarının sanatçılarına hayal dünyalarını geliştirecek yaratıcı fırsatlar sunuyor ve onlara destek oluyor! Onuncu sezonunda “Onları Seviyoruz” mottosuyla 10 yıllık geçmişinde ağırladığı tüm sanatçıları kutlayan Zorlu PSM sanata gönülden bağlı, yaklaşık 150 çalışanıyla birlikte yenilenmeye ve sürprizler sunmaya devam ediyor. Bugüne kadar 5 milyondan fazla sanatseveri ağırlayan Zorlu PSM, Türkiye’deki kültür sanat faaliyetlerinin yaklaşık yüzde 15’ini gerçekleştiriyor. Dünyaca ünlü müzikallerden, dünya çapındaki müzisyenlere, büyük prodüksiyonlu tiyatrolardan tek kişilik performanslara kadar uzanan nitelikli kültür sanat etkinliklerini sanatseverlerle buluşturan ve dünya standartlarında bir donanıma sahip olan Zorlu PSM, global bir sahne olma vizyonuyla hareket ediyor. Yenilikçi, dinamik, güncel, güvenilir, eğlenceli, çok sesli kapsayıcı, iddialı, sıra dışı yapısıyla performans sanatları merkezi olmanın ötesine geçerek kültür sanat sektörünün gelişimine katkı sağlıyor. Zorlu PSM, 7 farklı mekanda benzersiz bir kültür-sanat deneyimi sunuyor.