Eşsiz boğaz manzarası ve şıklığıyla şehrin ayrıcalıklı buluşma mekânlarından biri olan Izaka Terrace; Ramazan ayında misafirlerini geleneksel lezzetlerden oluşan iftar menüsüyle ağırlıyor.

İstanbul’da, şehrin kalbi Gümüşsuyu’nda CVK Park Bosphorus Hotel’in teras katında yer alan Izaka Terrace, bu yıl geleneksel lezzetlerini çağdaş yorumlarla iftar sofralarına taşıyor. On bir ayın sultanını bereketi ile karşılayan Izaka Terrace, Ramazan ayına özel zengin menüsü ve fasıl müziği ile iftar sohbetlerini uzun soluklu keyfe dönüştürüyor.

Misafirlerine fasıl müziği  eşliğinde muhteşem Boğaz manzarasında keyifli bir iftar akşamının yanı sıra damakta hoş tatlar bırakacak lezzetler sunan Izaka Terrace’ın Ramazan ayına özel hazırlanan menüsünde; iftariyeliklerden çorbalara, zeytinyağlılardan hamur işlerine, hünkar beğendi, kuzu incik, acılı/acısız kebap gibi et yemeklerinden leziz tatlılara kadar geleneksel Türk mutfağının gözde yemekleri yer alıyor. Ana yemeğin ardından güllaç, cevizli burma kadayıf, kazandibi, baklava ve dondurma gibi lezzetler ise Ramazan sofralarının hafızalardan silinmeyecek lezzetlerinden olacak.  

Siz de büyüleyici bir atmosferde deneyimli ve profesyonel bir mutfak ekibi tarafından hazırlanan unutulmaz iftar ziyafeti için şimdiden Izaka Terrace’da yerinizi ayırtabilirsiniz.